Locatie

Laan van Wateringseveld 701, Den Haag (Alleen op afspraak)

Whatsapp 24/7

Boek eenvoudig via Whatsapp! +31(0)684804171

Email

info@niya-wellness.nl

Volg ons

@niya_wellness

Over ons

Niya Hijama & Wellness

Niya Hijama & Wellness is gevestigd in Den Haag Wateringseveld. In onze stylvolle salon kun je terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen op het hoogste niveau. Een plek waar volledig aandacht voor jou is. Of je een gezichtsbehandeling kiest, of een traditionele hijama behandeling, bij Niya kiezen we altijd voor een persoonlijke benadering – en behandelplan. Professionaliteit en hygiëne staat voor ons voorop, onze team laat zich daarom met regelmaat bijscholen

Nurdan Atasever - van Harten

Mijn naam is Nurdan Atasever van Harten, founder van Niya Hijama & Wellness en Bella Mama. Ik ben getrouwd met Pieter van Harten. Samen met onze kinderen Enhar (2007). Liyana (2008) en Devran (2021) wonen we in Delft.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest op het voortgezet onderwijs, besloot ik om nog een andere passie de ruimte te geven: (vrouwen)gezondheid-en schoonheid.  Ik liet me omscholen en 2019 startte ik mijn andere onderneming ‘Bella Mama’ waarbij ik samen met mijn team  door middel van behandelingen en cursussen vrouwen ondersteun tijdens de zwangerschap en kraamtijd. Mijn interesse naar gezondheid en schoonheid bleef groeien, en de zomer van 2022  kreeg ik de kans om naast Bella Mama ook een eigen salon te starten. Zo kreeg mijn passie letterlijk meer ruimte en werd Niya Hijama & Wellness geboren. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Maar ik geniet er ook van om in mijn eentje door de natuur te wandelen,  van een goed boek of massage. Daarnaast ben ik dol op koken en bakken. Wil je persoonlijk kennis met mij maken, stuur me gerust een berichtje!

Nurdan Atasever - van Harten

Klapp Skin Care Science

In onze salon werken wij met de producten van Klapp Skincare Science

0 K
schoonheidsinstituten & hotels die met Klapp Skincare Science werken
0
Jaar ervaring
0 %
Kwaliteit

Team Niya

Nurdan Atasever - van Harten

Founder

Nurdan Atasever - van Harten

Founder

Melda

Backoffice & Customer service

Melda

Backoffice & Customer service

Linda

Behandelaar

Linda

Behandelaar

Dilek

Behandelaar

Dilek

Behandelaar