Locatie

Laan van Wateringseveld 701, Den Haag (Alleen op afspraak)

Whatsapp 24/7

Boek eenvoudig via Whatsapp! +31(0)684804171

Email

info@niya-wellness.nl

Volg ons

@niya_wellness

Retourbeleid

Heb je een artikel besteld maar ben je niet tevreden? Lees hieronder onze garantieregels en retour-stappenplan

 Retourtermijn

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 14 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden door een email te sturen naar info@niya-wellness.nl .

Na het aanmelden van je retour, heb je 14 dagen de tijd om het artikel op te sturen.

Gebruik bij het retourneren het Retourformulier

Kosten
De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

Voorwaarden
Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, moet het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan Niya Hijama & Wellness geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van het retourproces, dien je het retourformulier volledig in te vullen. Deze vind je terug in jouw orderbevestiging (digitaal) en op onze website.

Wij proberen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.

Het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten. Dit geldt ook voor gezichtsproducten: deze mogen niet geopend zijn. Wanneer de sealing van het product los is, mag het product niet meer retour.

Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour.

Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

Geld van je retour nog niet ontvangen?

Als je na 10 dagen nog geen e-mail hebt ontvangen dat wij je retour hebben verwerkt, neem dan contact op. Heb je wel een e-mail ontvangen dat je retour is verwerkt, dan proberen we je geld binnen 14 werkdagen op je rekening terug te storten

Stappenplan retour samengevat.

1: meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan door te mailen naar info@niya-hijama.nl
2. Vul het  Retourformulier volledig in
3. Pak het artikel zorgvuldig in en lever je pakket af bij een pakketpunt (binnen 14 dagen)
4.Wij verwerken je retour ( streven binnen 10 dagen)
5. Je ontvangt het geld terug op je rekening ( streven binnen 14 werkdagen)